De kop is er af!

De kop is er af!

Onze eerste week Kapuna is al weer voorbij! Een week vol nieuwe avonturen. Overal krijgen we een warm welkom en zingen ze ons mooie liederen toe!

 

Maandag is Jasper in het ziekenhuis gestart en woensdag Daniëlle. De dag begint hier als de zon opkomt en de hanen gaan kraaien. Na een ontbijt van de boom lopen we gezellig samen naar het ziekenhuis. 3 min lopen (alles is hier hooguit 3 min lopen, misschien 4 want je moet hier niet te snel lopen want dan zweet je nog meer).

 

Na de overdracht gaan we de afdeling op en de ochtend ronde doen met de verpleegkundigen! Heel erg leuk om samen door het ziekenhuis te lopen! Daniëlle probeert iedereen weer aan het lopen te krijgen. Achter een deur vonden we opeens allemaal rollators en loophulpmiddelen. Hoogtijd dat die gebruikt gaan worden.

 

Anna is een super lieve lokale vrouw die op Noor past. Noor geniet van haar leventje hier. Eindeloos ananas eten en lekker spelen met allemaal kinderen. We voelen ons steeds meer thuis!

kapuna-in-ontwikkeling

1 Comment

  1. Marga Staat
    5 maart 2020
    Beantwoorden

    Fijn dat jullie steeds meer jullie draai weten te vinden. Heel mooi om te lezen wat jullie allemaal doen. We blijven jullie volgen. Sterkte en Gods Zegen!
    Groetjes uit Elburg.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »