Een zonnige Kerst

Het is hartje zomer in Kapuna. De hoge temperaturen vinden we vreemd rond de feestdagen, maar niet minder leuk. We zongen “Silent Night” met het zweet gutsend onder de oksels en keken “Home Alone” vanuit het zwembad. Heerlijk!

Het is een rustige maand in het ziekenhuis. Veel mensen blijven thuis om feest te vieren. De verloskunde loopt daarentegen altijd door. Eerste kerstdag werd in alle vroegte een meisje geboren. Na de geboorte verloor moeder veel bloed en moesten we even alle zeilen bijzetten. Toen dat goed en wel achter de rug was, was ik zo dankbaar om hier te zijn. Een onvergetelijke kerstmorgen!

Kerst hebben we samen met de community en patiënten gevierd. Voor het ziekenhuis stond een stalletje met geiten en kippen. Zelfs de herders in het veld waren te bewonderen. Natuurlijk werd er ook veel gegeten. Met borden zo groot als afwasteilen kwamen de mensen langs de pannen, want er was zoveel lekkers.

Onze oliebollenactie in Nederland was ook met veel lekkers! In Waddinxveen en Rotterdam stonden geweldige teams klaar die de oliebollen hebben uitgedeeld. De watertank voor het nabijgelegen dorp is ruim bij elkaar gesponsord. Ontzettend bedankt voor jullie steun!

Wat een GEWELDIG jaar ligt er achter ons. We willen jullie ontzettend bedanken: voor lieve berichtjes, fijne telefoontjes, financiële steun en gebed! Eloi ima, God is goed!

Vanaf maart staan we voor een aantal maanden weer met onze voeten op Nederlandse bodem. De terugreis is vooralsnog een onopgeloste puzzel. Bidden jullie mee? O wat hebben we zin om iedereen weer te zien. Er wacht een complete babyboom op ons met alle vrienden en familie die zwanger zijn. Wat een nieuw jaar!

kapuna-in-ontwikkeling

1 Comment

  1. Ronald en Petri
    13 februari 2021
    Beantwoorden

    Veel succes met de zwangerschap, en terugreis. Bidden mee!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »