Even voorstellen...

Wij zijn Sije en Anne Harkema en we wonen sinds Juli 2021 in Kapuna met onze kinderen Abel, Jona en Mirjam. Sije werkt in Kapuna als technische man en ICT-er. Het voornaamste project waaraan Sije gaat werken is het realiseren van een digitaal patiëntendossier. Alles gaat nu op papier maar dat is nogal chaotisch, incompleet en lastig later door te zoeken. Daarnaast helpt hij met allerlei zaken op het technische gebied. Anne’s taak in Kapuna is zorg voor de kinderen en Sije. Abel en Jona gaan elke ochtend in Kapuna naar de preschool, waar ze Engels leren en met andere kinderen spelen en Mirjam is een van de meest populaire inwoners van Kapuna met haar mooie blauwe ogen.


Materiaal voor de preschool

Abel en Jona gaan elke ochtend van negen tot elf naar de preschool, samen met nog ongeveer zes kinderen uit Kapuna. De juf komt uit het dorp naast Kapuna en leest een Bijbelverhaal voor, leert de kinderen liedjes met gebaren en ook letters, cijfers, kleuren, vormen en nog veel meer woorden. Dit is een mooie gelegenheid voor de kinderen om steeds een beetje meer Engels te leren en ook andere kinderen te leren kennen en met hen te spelen. De juf kent heel veel spelletjes die ze met de kinderen doet.

Daarnaast spelen de kinderen samen met het speelgoed dat er is, ze kleuren kleurplaten, maken puzzels en lezen boekjes. Alleen hiervoor zijn erg weinig spullen beschikbaar en veel van wat er is, is kapot, vies en incompleet. Wij willen graag geld ophalen om nieuwe spullen voor de preschool van Kapuna te kunnen kopen, zoals puzzels, duplo, muziekinstrumentjes, kleurboeken, treinspoor, poppen, autootjes etc. De kinderen van de preschool zijn erg blij met uw gift!

 

Bekijk het project Materiaal voor preschool Kapuna >

 

Groeten,
Sije & Anne Harkema

Translate »