• gallery

Financiële steun gevraagd…

Foto’s boven: Blije patienten (dames) met nieuwe toilet en douche / Opening nieuwe laboratorium / blij personeel met nieuwe apparatuur / Nieuwe werkplaats in aanbouw / de nieuwe speeltuin

 

100% van je donatie naar het goede doel en belasting aftrekbaar (ANBI)

Hallo vrienden en familie in Nederland (en daarbuiten),

De feestdagen staan om de hoek, een periode waarbij het gaat om gezelligheid met elkaar en omzien naar je medemens. Het omzien naar de medemens proberen we in Kapuna te doen en we willen jou nu vragen om een financiële bijdrage om dat mogelijk te maken.

Wij wonen inmiddels alweer drie jaar in het prachtige plaatsje Kapuna, middenin de jungle van Papoea Nieuw Guinea. Met jullie hulp hebben we een aantal hele mooie projecten weten te realiseren die een enorm verschil maken in Kapuna en voor de 35.000 mensen die gebruik maken van dit ziekenhuis. En we hebben nog meer plannen!

Wat hebben we gerealiseerd vanuit Stichting Khuska, in samenwerking met Wilde Ganzen en de lokale organisatie:

  1. Een nieuw laboratorium
  2. Nieuwe apparatuur voor zowel het laboratorium als het ziekenhuis
  3. Een aantal toiletten en douches voor de patiënten en hun familie. Hier wordt nog verder aan gewerkt.
  4. Een heel mooi begin aan een nieuwe werkplaats, in voorbereiding op de bouw van het nieuwe ziekenhuis.
  5. Een nieuwe rolstoel voor Jude
  6. Een speeltuin voor alle Kapuna kinderen

We hebben meer wensen en gedurende de tijd die wij hier nog zijn kunnen wij helpen om deze te realiseren en daarvoor hebben we jouw financiële steun nodig!

  1. Het afmaken van de werkplaats. De nieuwe werkplaats is heel hard nodig en moet er zijn voordat de bouw van het nieuwe ziekenhuis begint. De start is er en het laatste geld zoeken we nog. Bekijk het project >
  2. Een nieuw echoapparaat – met het huidige apparaat kan je de ongeboren baby nauwelijks zien en dus niet goed monitoren. Met een nieuw apparaat kunnen we moeders beter begeleiden tijdens de bevalling en hun baby’s in de gaten houden. Ook is dit apparaat hard nodig voor allerlei interne diagnostiek.
  3. Meer toiletten en douches – zoals gezegd, de start is er en de pilot is gedaan. We zijn er achter dat de uiteindelijke oplossing duurder gaat zijn dan gedacht en hebben dus meer geld nodig. Bekijk het project >

Volgend jaar komen wij weer naar Nederland en we willen deze projecten zo goed mogelijk achterlaten, alle steun is welkom, en gaat 100% naar het goede doel zonder enige overhead kosten. Heb je hier wat voor over? Stort dan nu via NL77 SNSB 0946 3821 82 tgv Stichting Khuska en ovv het doel wat je wilt steunen.

Bedankt voor de hulp!

Wijnand & Elize

Vika & Lova

 

 

Wijnand Mulder

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »