Het inpakken gaat beginnen

Yes, de visa zijn binnen. Noor heeft haar eerste stempel in haar paspoort. De vliegtickets zijn geboekt. Dat betekent dat de datum van vertrek dichterbij komt. Maandag 17 februari stappen we in het vliegtuig. Woensdag komen we dan aan in de hoofdstad van Papoea Nieuw Guinea. Vanuit daar organiseren we de reis naar het ziekenhuis in de jungle.

Elize, Wijnand en de kids hebben een bezoekje gebracht op de boot. En natuurlijk raakten we niet uitgepraat over het leven in Kapuna. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk. We zien ons steeds meer al in het ziekenhuis rondlopen. Nog even een heerlijke loempia gehaald in de stad. Gewoon omdat het nu nog even lekker kan.

Inmiddels is ook ons mooie scheepje/huis verkocht. Bij nieuwe avonturen, hoort afscheid nemen van oude avonturen erbij. Een geweldige woning was het met vele mooie herinneringen. Een traantje bij de overdracht, maar een betere nieuwe eigenaar: Inger (de tweelingzus van Daniëlle) hadden we niet kunnen wensen.

Komende twee weken gaan we onze backpacks inpakken, stopt Daniëlle met haar werk in het revalidatiecentrum, bezoeken we nog even allemaal leuke mensen en hebben we een afscheidsfeest.

Wil je op de hoogte blijven? Lees dan de blogs of volg ons op Facebook (Dijkemaatjes in Papoea Nieuw Guinea) of Instagram (Dijkemaatjespng)

Groet,
de Dijkemaatjes

kapuna-in-ontwikkeling

1 Comment

  1. Gerda visser
    28 februari 2020
    Beantwoorden

    Ik wens jullie een fijne tijd in Kapuna en Gods nabijheid gewenst. Ook sterkte met het gemis van vrienden en familie.
    Een hele mooie tijd samen. Groetjes uit Nederland. Moeder van Elize. Gerda

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »