• gallery

Het vertrek komt dichterbij

Wanneer we precies naar Papoea Nieuw Guinea vertrekken is nog niet helemaal zeker. We wachten op dit moment nog op onze visa. Wanneer deze binnen zijn, kunnen we een ticket boeken.

Begin november hebben we Wijnand, Elize en hun twee kinderen Vika en Lova ontmoet. Zij zijn net terug uit Kapuna. Een warm welkom, de deur zwaaide open en Vika en Lova riepen vanuit de deuropening: ‘Noor, Noor’. We raakten niet uitgepraat, want wat een belevenissen hebben de Muldertjes meegemaakt. De hoogzwangere Elize had heerlijk eten gekookt. Vika en Lova leerde ons het eerste lokale liedje. We moeten nog even oefenen hoor om die taal onder de knie te krijgen.

Vika en Lova hebben Noor even bijgepraat over het jungle leven in Kapuna: ‘Noor, jij mag straks in mijn (Lova’s) bed slapen, met onze poppen spelen, ananas smikkelen en wel elke dag onze kippen en geit eten geven’.

Ben je benieuwd naar het leven daar? Er is een docu over de arts die ooit als eerste arts in Kapuna heeft gewerkt en daar nog steeds woont! Bekijk hieronder het onwaarschijnlijk mooie verhaal van Lin Calvert.

 

 

kapuna-in-ontwikkeling

3 Comments

 1. Klaas
  20 november 2019
  Beantwoorden

  Mooi Daan, Jasper en Noor!
  Het belooft een groot avontuur te worden met prachtige belevenissen en ontmoetingen.
  We steunen jullie in alles!
  Klaas

 2. Eric
  20 november 2019
  Beantwoorden

  Mooi verhaal van jullie in de opstartfase en van de oprichtster (in de laatste fase). En voor jullie, veel plezier, zegen en wijsheid in fase 1 van dit nieuwe avontuur. Je hebt in ieder geval het advies van de oprichtster gevolgd, nieuwe uitdagingen niet uit de weg gaan. Gr. Eric

 3. Anoniem
  20 november 2019
  Beantwoorden

  Wauw! Heerlijk om te lezen… nu snel hopen dat het visum binnen is, want na alle belovende verhalen is het fijn als het avontuur snel kan beginnen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »