Kleine Tarzan is geboren

Eind februari kwamen we terug naar Nederland ivm de geboorte van onze kleine Tarzan.
En daar is hij! Op zaterdag 17 april is onze zoon geboren. We noemen hem Gijs, Gijs Jacob Dijkema.
Op het geboortekaartje staat de tekst uit Openbaring 4:11. ‘U hebt alles geschapen, U komt toe alle lof, eer en macht‘.

Onze harten zijn vol dankbaarheid! En Noor is apetrots. Het liefst houdt ze hem de hele dag vast en deelt eindeloos veel kusjes uit. Ze trekt haar t-shirt omhoog en zegt dan ‘Gijs drinken’.

Nog ander mooi nieuws kregen we uit Papoea Nieuw Guinea. Kunnen jullie de oliebollen actie nog herinneren? Van dit geld hebben we een watertank gekocht. We kregen het geweldige bericht dat door de sponsoring van de watertank het contact met dat dorp is gegroeid. Dit dorp staat bekend om hun gokken en tovenarij, wat veel narigheid tot gevolg heeft. En op dit moment is er een team van Kapuna welkom om Jezus liefde uit te delen!

Binnenkort willen we een (online)meeting organiseren waar we wat verhalen en beelden uit de jungle met jullie willen delen. Snel meer hier over!

Groet,

de Dijkemaatjes

kapuna-in-ontwikkeling

2 Comments

 1. Marjoke
  8 mei 2021
  Beantwoorden

  Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Gijs. Leuk een broertje voor Noor! Geniet van jullie verlof in Nederland met familie en vrienden. Ben benieuwd naar jullie onlinemeeting…
  Groet, Marjoke

 2. Willem en Mariët Griffioen
  23 september 2021
  Beantwoorden

  Nog van harte gefeliciteerd met jullie kleine Gijs! Leuk om even jullie update te lezen. Geniet en heb een goede tijd daar in de jungle. God is er bij en gaat met jullie mee!! Lieve groet, Willem en Mariët

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »