Maatschappelijke betrokkenheid van je bedrijf is iets dat vaak door je hoofd schiet, maar waar volgens jou momenteel nog te weinig mee gebeurt. Een mooie en toegankelijke manier om hier meer mee te doen is het steunen van Kapuna in ontwikkeling. De gezamenlijke inzet voor een goed doel kan als bindmiddel werken voor uw medewerkers én uw relaties.

Mogelijkheden voor jouw bedrijf

Je kunt met jouw bedrijf op verschillende manieren steunen, bijvoorbeeld een algemene donatie in geld: structureel of eenmalig. Maar je kunt ook denken aan een donatie voor een specifiek ontwikkelingsproject dat goed aansluit bij jouw bedrijf. Of wat dacht je van een kleine donatie voor iedere nieuw klant. Er is van alles mogelijk om jouw maatschappelijke betrokkenheid te vergroten en de ontwikkeling in Kapuna te bevorderen.

Voor meer informatie en ideeën kun je contact opnemen met Wouter.

Marketing & fondsenwerving | Voorzitter Stichting Khuska

Goed om te weten

Twee van de bestuurders van Stichting Khuska (Wijnand en Elize) wonen momenteel ter plaatse in Kapuna. Zij zijn onder andere via deze website bezig met het ophalen van financiering voor de verschillende ontwikkelingsprojecten in Kapuna.
Wilde Ganzen ondersteunt Stichting Khuska en daarmee de projecten van Kapuna in ontwikkeling. Concreet betekent dit dat voor iedere Euro die jij doneert Wilde Ganzen een bijdrage van 50 cent levert.
Stichting Khuska is door de Nederlandse Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit houdt in dat we geen schenk- en/of erfbelasting hoeven te betalen over de ontvangen schenkingen en erfenissen. Alles komt dus daadwerkelijk ten goede aan de ontwikkeling in Kapuna.
Omdat Wijnand en Elize ter plaatse wonen en aan het werk zijn kun je de ontwikkelingsprojecten op de voet volgen. Zo schrijven zij iedere twee weken een blog met de laatste ontwikkelingen. Maar je kunt je ook abonneren op de project updates door je e-mailadres achter te laten.
Gulf Christian Services is al bijna 70 jaar operationeel in Kapuna. Deze organisatie heeft zijn oorsprong in Nieuw Zeeland en heeft Kapuna weten te ontwikkelen tot waar het nu staat.
Wil je als bedrijf ons direct steunen? Dan kun je rechtstreeks een bedrag overmaken naar IBAN-Rekeningnummer: NL77 SNSB 0946 3821 82 | T.g.v.: Stichting Khuska.
Translate »