Ook als kerk, vereniging of stichting (met of zonder ANBI-status) is het mogelijk om Kapuna te helpen ontwikkelen. Organiseer bijvoorbeeld een collecte in de kerk. Of wat dacht je van een geldinzamelingsactie met je vereniging of team? Met jouw gift help je ons direct Kapuna een stukje verder te ontwikkelen.

Mogelijkheden

Je kunt met jouw kerk vereniging of stichting op verschillende manieren steunen, bijvoorbeeld een algemene donatie in geld: structureel of eenmalig. Maar je kunt ook denken aan een donatie voor een specifiek ontwikkelingsproject dat goed aansluit de kerk, vereniging of stichting. Er is van alles mogelijk om jouw maatschappelijke betrokkenheid te vergroten en de ontwikkeling in Kapuna te bevorderen.

Voor meer informatie en ideeën kun je contact opnemen met Wouter.

Marketing & fondsenwerving | Voorzitter Stichting Khuska

Goed om te weten

Een echtpaar verbonden aan Stichting Khuska (Sije en Anne) wonen momenteel ter plaatse in Kapuna. Zij zijn onder andere via deze website bezig met het ophalen van financiering voor de verschillende ontwikkelingsprojecten in Kapuna.
Wilde Ganzen ondersteunt Stichting Khuska en daarmee de projecten van Kapuna in ontwikkeling. Concreet betekent dit dat voor iedere Euro die jij doneert Wilde Ganzen een bijdrage van 50 cent levert.
Stichting Khuska is door de Nederlandse Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit houdt in dat we geen schenk- en/of erfbelasting hoeven te betalen over de ontvangen schenkingen en erfenissen. Alles komt dus daadwerkelijk ten goede aan de ontwikkeling in Kapuna.
Omdat Wijnand en Elize ter plaatse wonen en aan het werk zijn kun je de ontwikkelingsprojecten op de voet volgen. Zo schrijven zij iedere twee weken een blog met de laatste ontwikkelingen. Maar je kunt je ook abonneren op de project updates door je e-mailadres achter te laten.
Gulf Christian Services is al bijna 70 jaar operationeel in Kapuna. Deze organisatie heeft zijn oorsprong in Nieuw Zeeland en heeft Kapuna weten te ontwikkelen tot waar het nu staat.
Wil je als bedrijf ons direct steunen? Dan kun je rechtstreeks een bedrag overmaken naar IBAN-Rekeningnummer: NL77 SNSB 0946 3821 82 | T.g.v.: Stichting Khuska.
Translate »