Naailes

De tijd vliegt! Het is alweer drie weken geleden dat we uit quarantaine kwamen. We hebben het goed in Kapuna. Veel dingen voelen al weer oud en vertrouwd. Het werk in het ziekenhuis, de mensen in Kapuna en de dagelijkse terugkerende taken. Het eten maken gaat ons beter af met alle zakjes kruiden van de Rotterdamse markt!

Jasper is weer lekker aan het werk in het ziekenhuis. En hoera, Danielle is gestart met een nieuw project! De nieuwe naaimachines zijn in gebruik. Elke dinsdag en donderdag geven we naailes aan vrouwen. De vrouwen vinden het geweldig.

We hebben onze verjaardagen gevierd; wat een verrassing alle videotjes uit NL met felicitaties. De leukste dingen kwamen voorbij: dansjes, trompetten, verkleedpartijtjes. Hartelijk dank! Jasper kreeg een kip voor zijn verjaardag. Hij moest hem wel zelf slachten voor zijn verjaardagsmaal. Met drie dokters in huis is dat geen probleem. Helaas hebben we ook onze eerste begrafenis meegemaakt in Kapuna. Een jonge moeder van de Kapuna familie is overleden aan borstkanker. Vreugde en verdriet gingen dus hand in hand. Het was bijzonder om te zien hoe dichtbij God was. Zo gaf God haar man een visioen toen zijn vrouw de laatste adem uitblies. Ontzettend indrukwekkend.

We hebben jullie nog zoveel te vertellen, volgende keer weer een nieuw verhaaltje!

Groetjes,
de Dijkemaatjes

kapuna-in-ontwikkeling

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »