Noortje naar het einde van de wereld

Noortje naar het einde van de wereld

Yes we zijn aangekomen in Kapuna. Ons nieuwe thuis. Noortje naar het einde van de wereld, zo kunnen de reis wel noemen.

 

Maandag 17 februari vertrokken we vanuit Nederland via Singapore naar de hoofdstad. Hier hebben we snel wat in kopen gedaan voor komende maanden, want we kregen bericht dat we de dag erna met de helicopter mee konden. AWESOME. Zo geweldig mooi uitzicht over de jungle vanuit de helicopter. Ander half uur later werden we ergens afgezet, waar we op een bootje hebben gewacht die ons bij het ziekenhuis zou brengen. De boot was er nog niet…en ik geloof dat ze wel 10 keer hebben gevraagd of we zeker wisten dat hij kwam. De regen kwam met bakken uit de hemel toen er opeens een klein open bootje aankwam! Onze lift. 3 uur varen en dan zijn we thuis! Mooie tocht met de boot. Lekker jungle ritje was het, in de stromende regen genoten we onder een plastic zeil van vogels, houten hutjes, regenbogen, krokodillen en mooie luchten.

 

Daar zijn we dan: thuis! Beetje (lees behoorlijk) bedust werden we voorgesteld aan ons nieuwe huis. Een warm welkom was het zeker.

 

‘s ochtends werden we wakker onder de klamboe en keken we uit ons raam en zagen we ons ontbijt aan de boom hangen: bananen, kokosnoot en een ananas. Hoe zijn we hier nou weer beland.

 

Groet De dijkemaatjes

kapuna-in-ontwikkeling

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »