Even voorstellen: de Muldertjes

Wij zijn Wijnand & Elize Mulder, samen met onze dochtertjes Vika en Lova. Sinds december 2015 zijn wij zelf aanwezig in Kapuna. Elize is hier werkzaam als arts, terwijl Wijnand zich bezighoudt met projectmanagement, financiën, logistiek, public relations en ontwikkeling. Wij hadden al jaren de wens om te proberen ergens in een ontwikkelingsland een verschil te kunnen maken en in Papoea Nieuw Guinea hebben we hier een uitstekende organisatie voor gevonden in Kapuna.

Stichting Khuska

In 2009 hebben Wijnand en Elize Mulder samen met Harriëtte Wesselink de Nederlandse Stichting Khuska opgericht. Khuska betekent in Quechua, de originele taal in Peru en Bolivia, ´Gezamelijk´. Stichting Khuska wil op klein, lokaal niveau een bijdrage leveren en duurzaam maken. Daarom investeren we slechts in locaties waar we zelf aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat het geld optimaal wordt besteed.
11
Vrijwilligers
7
Projecten
9
Jaren actief

Wie we zijn

En wat we voor de ontwikkeling in Kapuna doen

Operationeel, financieel & ontwikkeling
Tropenarts & Secretaris Stichting Khuska
Dochter Wijnand & Elize
Marketing & fondsenwerving | Voorzitter Stichting Khuska
Marketing & fondsenwerving
Fysiotherapeut & Fondsenwerving
Tropenarts & Fondsenwerving
Dochter Jasper & Daniëlle

Gulf Christian Services

Gulf Christian Services (GCS) is de overkoepelende organisatie voor een aantal entiteiten waarvan de meeste in Kapuna. Naast het ziekenhuis in Kapuna betreft dit ook een opleidingsinstituut voor gezondheidswerkers, een basisschool, een kerk en een entiteit die zich bezighoudt met community development projecten. De laatste dochter van GCS is een ziekenhuis in Kikori. Dit ziekenhuis ligt 5 uur varen ten westen van Kapuna en is het eerstvolgende ziekenhuis.
10
Vrijwilligers
28
Projecten
68
Jaren actief

Help ons Kapuna ontwikkelen

Alle hulp is welkom. Het meeste behoefte hebben we aan financiële middelen om de ontwikkelingsprojecten te kunnen financieren en realiseren. Je kunt je gift overmaken op IBAN–rekeningnummer: NL77 SNSB 0946 3821 82 (BIC SNSBNL2A) t.n.v. Stchting Khuska te Hattem. Stichting Khuska is de Nederlandse ANBI die geld ophaalt voor de ontwikkelingsprojecten in Kapuna. Je kunt een gift doen via een banktransactie, waarbij je zelf de transactie via jouw bank doet en daarbij bovenstaande gegevens gebruikt. Je kunt ook direct een gift doen via deze website.
Translate »