• gallery
  • gallery

Shoppen in Kapuna

Shoppen in Kapuna

De productie van de naaischool schiet omhoog. Het verkooprek hangt vol. Vanaf nu kunnen we lekker kleding shoppen in ‘t dorp! Het is een ontzettend leuke nieuwe service voor de community. Zo kregen de dames afgelopen week een grote nieuwe order: nieuwe ziekenhuiskleding voor iedereen! Jasper loopt al rond in het prototype nieuwe uniform. Dat tot groot genoegen van de naaischool vrouwen.

Afgelopen zondag mochten we preken in de kerk. We hebben verteld over de 40dagentijd en Aswoensdag. We schilderen een askruisje op onze hand en stonden stil bij het verdriet van lijden en de vreugde van hoop. Afgelopen week was er veel lijden: een jonge moeder met een vergevorderde buitenbaarmoederlijke zwangerschap stierf. Een laatste poging om te opereren gaf hoop, maar mocht haar leven niet redden. Een afschuwelijke Aswoensdag (eigenlijk dinsdag). Op zondag konden we met elkaar zeggen: wat verlangen we naar het Leven en Pasen!

Al nadenkend over Pasen, vliegt de tijd. Het is alweer maart! Volgende maand wordt Noor 3 jaar, en kleine Gijs alweer 1 jaar. Kleine Gijs had trouwens Malaria. Maar hij is er weer bovenop. Kleine Gijs wordt groot.

En we krijgen ons eerste bezoek uit Nederland. En niet zomaar bezoek, de ouders van Jasper! We kunnen niet wachten (en zij ook niet).

Groetjes,
de Dijkemaatjes.

kapuna-in-ontwikkeling

1 Comment

  1. Cora
    20 maart 2022
    Beantwoorden

    Gaaf om te lezen zeg, en heel tof die order. Het uniform staat Jasper goed 👌
    Succes met het maken !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »